Çocukluğumuzun Vazgeçilmezi Olan Patlayan Şekerler, Ağzımıza Attığımız Anda Nasıl "Pat!" Diye Patlıyordu?
Çocukluğumuzun Vazgeçilmezi Olan Patlayan Şekerler, Ağzımıza Attığımız Anda Nasıl "Pat!" Diye Patlıyordu?
Patlayan şekerlerin nasıl çalıştığını hatırlayabilirsiniz. Bu şekerler, mısır şurubu, su ve şeker aromaları ile yapılır. Kaynattıktan sonra karbondioksit gazı eklenir ve minik kabarcıklar oluşur. Su ile temas ettiklerinde patlarlar. #şeker #şekerpatlaması #karbonhidrat #mısırşurubu #gazlışekerİnternet Hız Testi
İnternetinizin hızını en hızlı şekilde ölçmek için hız testi aracımızı kullanabilirsiniz.
Hız Testi YapAlt Yapı Sorgula
İnternet alt yapınızı sorgulayarak hangi paketlerimizden yararlanabileceğinizi hemen örnekmek için tıklayın.
Alt Yapı Sorgula Whatsapp Bilgi Hattı
WhatsApp

